Meppelbon wordt Meppelpas

Meppelpas

Leuk om te geven én te krijgen

Ben jij op zoek naar een leuk (eindejaars)kado voor jouw werknemers? Een mogelijkheid om de mantelzorgwaardering uit te keren? Een attentie voor partners of klanten? Denk dan aan de Meppelpas. Dé kadokaart van Meppel. De Meppelpas kan ingewisseld worden bij ongeveer 70 winkels en horecazaken in de binnenstad en dit aantal is groeiende. Geef je de Meppelpas kado dan draag je dus bij aan de Meppeler binnenstad. Hij wordt verkocht bij Boekhandel Rimer Barth en de Bruna aan de Hoofdstraat.

De Meppelpas is hetzelfde als de inmiddels bekende Meppelbon, maar dan makkelijker en veiliger. De ontvanger krijgt een opgeladen pasje met een vooraf ingesteld bedrag. Het bedrag kan in één keer worden uitgegeven, maar ook in delen. En online wanneer de betreffende winkel een webshop heeft. Het bedrag op de kaart blijft 2 jaar geldig en via ontdekmeppel.nl/meppelpas kan de ontvanger zien waar de pas ingewisseld kan worden, welk bedrag er nog opstaat en wanneer het vervalt.

Contact

secretariaat@mhv-meppel.nl

Secretariaat
Postbus 204
7940 AE Meppel

Meppeler Handelsvereniging

De MHV behartigt de belangen van ondernemend Meppel. Wij voorzien in onderlinge contacten en voeren overleg met de gemeente, afgevaardigden van de winkeliersverenigingen en andere instanties.

Lid worden?

Doordat alle actieve ondernemers van Meppel lid zijn van de MHV, is zij voor lokale overheid en derden een gesprekspartner van gewicht. Ook lid worden van de MHV?

© 2022 Meppeler Handelsvereniging | Realisatie: iNEED!T