Meppelbon

Meppelbon

De Meppelbon, leuk om te krijgen en leuk om te geven!

De Meppeler Handelsvereniging biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid om de bonnen, resp. € 5,-, € 10,- en € 20,- te bestellen voor de eigen medewerkers en/of bijvoorbeeld zakelijke relaties uit de regio.

Koop lokaal
Hoe meer Meppelbonnen in omloop, hoe meer er wordt besteed bij lokale ondernemers, de leden van de Meppeler Handelsvereniging. Ondernemers kunnen dat zelf bevorderen door ook hun medewerkers en relaties een Meppelbon cadeau te doen. Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten.

Bij wie te besteden
Hieronder staat een lijst met alle leden die deelnemen aan deze actie. Uiteraard zit er bij ieder uitgegeven pakketje bonnen ook een lijst van acceptanten, voorwaarden en spelregels.

Meppelbon verlopen?
Geen probleem, de bon kan gewoon ingeleverd worden en zal geaccepteerd worden.

Bedrijven
Door uw medewerkers en relaties de Meppelbon te geven, heeft u iets unieks en stimuleert u de lokale economie. Voor informatie en bestellingen: Sjouke Koopmans, tel 0522-252753 of per e-mail info@pietkoopmans.nl

Consumenten
Consumenten kunnen de Meppelbonnen kopen bij Boekhandel Riemer Barth, Woldstraat 5, Meppel en de Bruna, Hoofdstraat 83, Meppel.

Contact

secretariaat@mhv-meppel.nl

Secretariaat
Postbus 204
7940 AE Meppel

Meppeler Handelsvereniging

De MHV behartigt de belangen van ondernemend Meppel. Wij voorzien in onderlinge contacten en voeren overleg met de gemeente, afgevaardigden van de winkeliersverenigingen en andere instanties.

Lid worden?

Doordat alle actieve ondernemers van Meppel lid zijn van de MHV, is zij voor lokale overheid en derden een gesprekspartner van gewicht. Ook lid worden van de MHV?

© 2022 Meppeler Handelsvereniging | Realisatie: iNEED!T