MHV Meppel

Meppelbon

Meppelbon

De Meppelbon, leuk om te krijgen en leuk om te geven!

De Meppeler Handelsvereniging biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid om de bonnen, resp. € 5,-, € 10,- en € 20,- te bestellen voor de eigen medewerkers en/of bijvoorbeeld zakelijke relaties uit de regio.

Koop lokaal
Hoe meer Meppelbonnen in omloop, hoe meer er wordt besteed bij lokale ondernemers, de leden van de Meppeler Handelsvereniging. Ondernemers kunnen dat zelf bevorderen door ook hun medewerkers en relaties een Meppelbon cadeau te doen. Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten.

Bij wie te besteden
Hieronder staat een lijst met alle leden die deelnemen aan deze actie. Uiteraard zit er bij ieder uitgegeven pakketje bonnen ook een lijst van acceptanten, voorwaarden en spelregels.

Bedrijven
Door uw medewerkers en relaties de Meppelbon te geven, heeft u iets unieks en stimuleert u de lokale economie. Voor informatie en bestellingen: Sjouke Koopmans, tel 0522-252753 of per e-mail info@pietkoopmans.nl

Consumenten
Consumenten kunnen de Meppelbonnen kopen bij Boekhandel Riemer Barth, Woldstraat 5, Meppel en de Bruna, Hoofdstraat 83, Meppel.

nl_NLDutch
nl_NLDutch