MHV Meppel

Icon Lid Worden

Lid worden?

Wil jij ook deel uitmaken van de Meppeler Handelsvereniging? Dat kan al voor 25,- per jaar. Meer dan 120 andere actieve ondernemers uit Meppel gingen je voor!

Samen sterk

De MHV bestaat uit meer dan 120 actieve leden en is daarmee voor de lokale overheid en derden een gesprekspartner van gewicht. Vermarkten doen we samen!

how-it-work-1.png

Ontdek Meppel

Een handig overzicht met alle evenementen en activiteiten in en om Meppel. Ontdek de leukste restaurants, cafés en winkels of ga cultuur snuiven in onze prachtige stad.

Meppeler Handelsvereniging

Welkom op de website van de Meppeler Handelsvereniging! De MHV behartigt de belangen van ondernemend Meppel. Zij voorziet in onderlinge contacten en voert overleg met de gemeente, afgevaardigden van de winkeliersverenigingen en andere instanties. Doordat alle actieve ondernemers lid zijn van de MHV, is zij voor de lokale overheid en derden een gesprekspartner van gewicht.

Welkom in Meppel

Het compacte centrum van Meppel, de meest zuidelijke stad van Noord-Nederland, wordt gekenmerkt door grachten en drie historische pleinen. Meppel heeft van oudsher een grote aantrekkingskracht op de regio. Dat heeft het ook te danken aan de vele evenementen die georganiseerd worden, zoals de Donderdag Meppeldagen, het Grachtenfestival, koopzondagen, Live in Meppel en het Internationaal Poppenfestival.

  • Grote diversiteit in winkels, restaurants en cafés.

  • In de zomermaanden 6 keer Donderdag Meppeldag

  • Bijzondere evenementen zoals Live in Meppel en Picknick in de Park

LID WORDEN?

Ook deel uitmaken van de Meppeler Handelsvereniging?
Samen met 125 andere actieve leden zijn wij een gesprekspartner van gewicht!

Winkelen in Meppel

Meppel behoort tot de Nederlandse steden met het meest gevarieerde winkelaanbod. Naast de welbekende ketens wordt de binnenstad van Meppel gekenmerkt door bijzondere, specialistische boetiekjes. Met iedere vrijdag koopavond tot 21:00 uur, meerdere koopzondagen per jaar en sfeervol winkelen tijdens de Midwinternight Shopping. Genoeg reden dus voor een bezoekje aan het prachtige centrum van Meppel!

Plein